skip to Main Content

Openingstijden

Wij zijn iedere dag geopend (ma t/m zo) van 9.00-17.00 uur

In de winterperiode, wanneer de dagen korter zijn, sluiten wij veelal de tuin EERDER. Vlinders gaan dan al sneller slapen, en daarom sluiten we met korte dagen rondom 16.00 uur. De laatste toegang is dan 15.15 uur.
Ook in de zomermaanden, bij slecht en donker weer, sluiten we EERDER. Donker weer heeft hetzelfde effect als korte dagen; vlinders gaan eerder slapen. De tuin sluit dan ook uiterlijk om 16.00. We sluiten dus NOOIT de gehele dag bij donker of slecht weer, of in de winterperiode, maar wel EERDER!!!
Kom niet te laat, de meeste vlinders zijn het meest actief in de vroege morgen. Als U vlinders uit hun poppen wilt zien kruipen, kunt U ook het beste in de vroege morgen komen. Vlinders hebben tijd nodig om hun vleugels te drogen, voordat ze kunnen vliegen. Dat kan het beste in de zon, dus overdag. Ook het bezoeken van de bloemen doen vlinders het meest in de ochtend en vroege middag.

Vlinderparadijs “Papiliorama” is iedere dag van het jaar, dus ook in de wintermaanden, open voor het publiek, met uitzondering van:

1e Kerstdag
1 Januari

Greta oto op verkleurbloem
Back To Top