skip to Main Content

De nieuwe collectie is binnen!

Winkel

In onze Giftshop ‘Geschenkartikelenwinkeltje’ vindt U allerlei dingen op het gebied van vlinders, voor zowel de kleine als de grote portemonnee.

Wat denkt U van vlinderspotloden voor de kinderen, of sieraden met vlinders, of een leuke vlinderkaars, of nog veel meer. Met grote regelmaat wisselen de artikelen in onze giftshop, zodat U telkens weer wat leuks kunt ontdekken. Veelal zijn vlinderartikelen maar in kleine hoeveelheden geproduceerd en daarom zult U steeds weer wat anders aantreffen.

Indien U een speciaal vlindercadeautje zoekt, kunnen wij deze natuurlijk ook tegen normale verzendkosten naar U opsturen.

Bestellen kan via: vlinderparadijs@hotmail.com
of bel: +31 (0)521 34 21 55

Puzzels

Uit Amerika hebben wij speciaal vlinderpuzzels geïmporteerd. Deze puzzels variëren van 500 tot 1000 stukjes en zijn in prijs tussen de € 19,95 en € 24,95. In de loop van het seizoen komen meerdere soorten binnen.

Planten

In vlinderparadijs Papiliorama kweken wij onze eigen planten als voedsel voor onze vlinders en rupsen. Soms hebben wij een overschot van bepaalde planten die wij hier te koop aanbieden.

en verder…

(klik op de afbeelding voor meer keuzes)

Kussentjes

Vlinderkussentjes

Koelkastmagneten

Koelkastmagneten

Notitieblokjes

vlinder notitieblokjes

Kaarten

ansichtkaarten

Placemats, lepeltjes, flesopeners, keuken

3D vlinder placemat

Keukengerei

Mok met vlinderopdruken verder…

Presse papier

Pillendoosjes

Kaarsen

Plaatjes en poeziealbum stickers

enz. enz.

Back To Top